Společnost TCI Cutting navrhuje a vyrábí inteligentní průmyslové řezací stroje v plně digitalizovaném prostředí a přizpůsobené Průmyslu 4.0.
TCI Cutting je podle definice Smart Factory: navrhuje a vyrábí inteligentní přesné řezací systémy prostřednictvím digitalizovaného a propojeného výrobního procesu pod dohledem nejlepšího lidského týmu. Chytrá továrna jde nad rámec automatizace a znamená propojený a flexibilní systém s neustálým tokem dat, který nám umožňuje přizpůsobit se novým požadavkům trhu vyplývajícím ze čtvrté průmyslové revoluce. Díky internetu věcí (IoT) lze dosáhnout optimalizace procesů s nákladově efektivní výrobou navzdory snížené velikosti šarže nebo složitosti zakázky. Svým zákazníkům přibližují Průmysl 4.0 díky TCI Manager® a TCI Smarttouch®, dvěma výkonným systémům řízení výroby vyvinutým společností TCI Cutting pro optimalizaci využití řezacích strojů v plně digitalizovaném průmyslovém prostředí. S nástroji TCI Manager® a TCI Smarttouch® mohou zákazníci vytvořit továrnu 4.0 s optimalizovanou výrobou, která šetří zdroje a generuje vysokou úroveň výroby.

Výroba dílů používaných při montáži složitých mechanických systémů často vyžaduje velmi vysokou rozměrovou přesnost. Obrábění různými metodami, řezání laserem nebo výroba tzv. lisovaných dílů takovou přesnost nezajišťují. Otřepy nebo ostré hrany brání nejen montáži součástí, ale mají také často negativní vliv na provoz hotových zařízení a snižují jejich estetiku. Odjehlovací stroj umožňuje zbavit se takových zbytečných detailů. Jedná se o moderní zařízení, které mechanicky odstraňuje zbytky po řezání nebo obrábění a obnovuje ideální tvar a požadovanou hladkost součástí. Naše společnost nabízí právě takový stroj? MADORA je prvním výrobcem strojů na čištění a odstraňování otřepů z plechu.

Nabízíme několik modelů s různou pracovní šířkou a dalšími možnostmi

Ohýbačka je určena k tváření kovových materiálů různých průřezů do pravidelných i nepravidelných tvarů složených z oblouků a přímých úseků. Tvarování probíhá pohybem materiálu mezi válci za současného tlaku na tvářecí válec, jehož poloha určuje získaný poloměr ohybu.

Stroj je určen k tváření materiálu různých tvarů: tenkostěnných a silnostěnných trubek, plochých tyčí, tyčí a otevřených a uzavřených profilů.

Stroj lze použít k tvarování materiálu do nejrůznějších tvarů: oblouků, kruhů nebo spirál s nepravidelnými a proměnnými poloměry.